24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
27.05.2020. 08:06
862

Saznajte najvažnije za sredu 27. maj 2020. godine.

Danas će bez struje od 8 do 15 časova ostati stanovnici ulica Ace Spasića, Beogradske, Brđanske, Dragorada Dragojevića, Grobljanske, Janka Tešića, Ličke, Obrenovačke, Šeste vojvođanske brigade, Trideset prve srpske brigade, Vinogradske, Vuka Karadžića, naselja Barička reka, Duboko, Gornji potez i Spasića kraja u Bariču. U istom periodu struju neće imati Šarčevića kraj, Palih boraca i Ulica Kraljevića Marka u Maloj Moštanici, kao i Kružni put kod kućnog broja 55 u Belom polju.

Struju u petak, 29. maja, od 9 do 13 časova neće imati potrošači iz Novog, naselja Barička reka, Kolubarske, Dalmatinske ulice u Bariču, Moštaničke, Ravaničke, Šumadijske ulice i naselja Dolovi u Maloj Moštanici.

Bez vode će danas od 9 do 15 časova ostati potrošači iz Ulice Cara Lazara u Obrenovcu i Obrenovačkog puta u Bariču.

Redosled isplate 100 evra pomoći države zavisi od banke u kojoj građani imaju račun, a ne od datuma kada su se prijavili, saopšteno je u Ministarstvu finansija, uz napomenu da se do ponedeljka, 25. maja za novčanu pomoć prijavilo 4,26 miliona građana.

"Elektroprivreda Srbije" donela je odluku da do 30. juna za sve građane produži rok za plaćanje i ostvarivanje popusta od pet odsto na sve račune koji su izdati nakon uvođenja vanrednog stanja. Ako neki račun građani plate pre 1. juna, ostvareni popust po tom računu biće prikazan u prvom narednom računu, kao i do sada.

GO Obrenovac pokrenula je novi program ,,Leto u našem gradu" namenjen svim penzionerima iz Obrenovca, koji mogu preuzeti svoj ček u vrednosti od 1000 dinara u kancelariji br. 34 i iskoristiti ga u periodu od 1. juna do 1. septembra u ugostiteljskim objektima u Obrenovcu.

JKP ,,Parking servis” Obrenovac pokrenulo je akciju podrške porodicama. Od 1. juna, svi roditelja dece do godinu dana starosti sa teritorije Opštine Obrenovac, mogu da podnesu zahteve za dobijanje 30 besplatnih bebi parking karata, za 30 sati parkiranja i to u prostorijama JKP ,,Parking servis”, u Ulici Vojvode Mišića 192.

U Obrenovcu danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni. Maksimalna dnevna temperatura 18 stepeni.

Sutra promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 10, najviša dnevna 20 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić