24 sata o Obrenovcu

INFO POSLE VRELOG DANA, JAKO NAOBLAČENJE

Daliborka Delibašić
11.07.2020. 07:50
2236

Saznajte najvažnije za subotu 11. jul 2020. godine.

Za danas nema planiranih isključenja struje i vode.

Na sednici kriznog štaba doneta je odluka da se na teritoriji Grada Beograda uvodi zabrana javnog okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od 10 građana. Zatvoreni ugostiteljski objekti, tržni centri, marketi rade od 6 ujutru do 21 sat. U zatvorenom prostoru ograničava se broj ljudi, tako što će biti dozvoljen boravak jedne osobe na na prostoru od 4 metra kvadratna.

Povećan je broj pregleda u obrenovačkim kovid ambulantama, pa je u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom otvorena četvrta kovid ambulanta.

U skladu sa epidemiološkom situacijom doneta je odluka da se Petrovdanski vašar u Obrenovcu, koji se tradicionalno održava 11. i 12. jula, ove godine ne održi.

Danas pretežno sunčano i vrlo toplo. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura 17, najviša dnevna 34 stepena. U toku noći sa severozapada očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom.

Komunalne vesti

Daliborka Delibašić