24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
10.08.2020. 08:05
10

Saznajte najvažnije za ponedeljak 10. avgust 2020. godine.

Bez vode će danas od 9 do 15 časova ostati potrošači iz Mislođinske ulice u Mislođinu.

Danas struju od 8 do 17 časova neće imati stanovnici naselja Muzička kolonija, Gavrića kraja u Drenu, naselja Brdo, Dubrava, Ševar, Filimonovića, Panića, Gornjeg, Vidanskog kraja u Grabovcu, većeg dela Ljubinića, Donjeg kraja u Orašcu, Banjanskog puta u Vukićevici.


Srbija će biti među prvih 20 država koja će dobiti vakcinu. Pregovaramo sa različitim kompanijama i partnerima i očekujemo da je dobijemo čim vakcina bude bezbedna i završe se sve faze testiranja, istakla je Brnabićeva.


Danas počinje isplata julskih penzija za korisnike PIO fonda.

Informacije o radovima i dinamici radova koje izvodi JKP Toplovod možete zatražiti lično u Ulici Vojvode Mišića 241 od 7 do 14 časova ili pozivom na brojeve telefona: 011/872 84 82 ili 872 22 48, dok kompletne trase za sva gradilišta možete detaljno pogledati na internet stranici: http://www.toplovodobrenovac.org.rs/

JP „Putevi Srbije“ do 13. avgusta izvode radove na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije na mostovima na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici Surčin - Obrenovac. Radovi se najpre izvode u smeru ka Surčinu, a zatim u smeru ka Obrenovcu. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na deonici autoputa Obrenovac - Ub, u oba smera, obavljaju se radovi na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta, pa je do 15. avgusta od 7 do 18 časova za saobraćaj zatvorena zaustavna traka.

U Obrenovcu danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Maksimalna dnevna temperatura 28 stepeni.

Sutra pretežno sunčano i toplo, uz popodnevni lokalni razvoj oblačnosti. Mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura 17, najviša dnevna 30 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić