24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
18.05.2022. 07:52
1318

Saznajte najvažnije za sredu 18. maj 2022. godine.

Stanovnici ulica Dalmatinske u Bariču, Nemanjine i Đačkog bataljona u Obrenovcu danas vodu neće imati od 9 do 15 časova.

Danas struju od 8,30 do 14 časova neće imati potrošači iz ulica Drage Vukovića Korčagina, Dvadeset prve slavonske brigade, Radovana Stublinčevića, Trideset osme, Gornjeg, Stublinčevića kraja i naselja Zaseka u Zvečkoj.

U petak, 20. maja, bez struje će od 9 do 14 časova ostati kompletna područja Draževca, Konatica, naselje Osredak u Baljevcu, Popovića, Ćosića, Donji, Gornji i Srednji kraj u Poljanama.

Informacije o radovima i dinamici radova koje izvodi JKP Toplovod možete zatražiti lično u Ulici kralja Petra I br.27 od 7 do 14 časova, dok kompletne trase za sva gradilišta možete detaljno pogledati na internet stranici: http://www.toplovodobrenovac.org.rs/

U Obrenovcu danas svežije i vetrovito. Sredinom dana razvedravanje. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni, uveče u slabljenju. Maksimalna temperatura 21 stepen.

Sutra pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 4 do 9, najviša dnevna od 22 do 25 stepeni.

Komunalne vesti
Društvo

Marina Krstić Blažić