24 sata o Obrenovcu

INFO OD DANAS POČINJE LETNJI RED VOŽNJE

Olga Ilić
25.06.2022. 06:46
6

Saznajte najvažnije za subotu 25. jun 2022. godine.

Letnji red vožnje u javnom prevozu putnika na teritoriji prestonice počinje u subotu, kada će biti uvedeno i pet redovnih sezonskih linija.
Letnji red vožnje biće primenjivan do poslednjeg dana avgusta, a od prvog septembra se vraćaju zimski polasci.

Zbog početka školskog raspusta i letnjih godišnjih odmora očekuje se veća frekvencija saobraćaja, pa će i saobraćajna policija tokom vikenda pojačati kontrolu svih učesnika u saobraćaju.MUP upozorava građane da je u danima vikenda tokom juna meseca ove godine u saobraćajnim nezgodama poginulo 17, a povređeno više od 200 osoba.

U Srbiji danas i u nedelju, treba očekivati pojačan saobraćaj na autoputevima, ali i glavnim pravcima koji vode ka crnogorskim i grčkim obalama. S obzirom na kraj školske godine i početak letnjeg raspusta za osnovne i srednje škole praktično je najavljen i početak letnje turističke sezone, saopštio je jutros Auto-moto savez srbije (AMSS).

Danas smena sunca i pljuskova s gramljavinom. Temperatura do 32 stepena.

U nedelju se na severozapadu Srbije očekuje pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i povremenih pljuskova sa grmljavinom.Najniža temperatura od 14 do 20 stepeni, a najviša od 29 do 32 stepena.

I početkom naredne nedelje pravo letnje vreme, a temperatura će biti i do 35 stepeni.

Komunalne vesti
Društvo

Olga Ilić