24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA VODE

Jasna Viktorović
27.01.2023. 07:50
460

Saznajte najvažnije za petak 27. januar 2023. godina.

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju Svetog Savu, koji se smatra jednom od najznačajnijih ličnosti srpske istorije. Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske srednjovekovne književnosti i zaštitnikom prosvetnih ustanova.

Sistem daljinskog grejanja Obrenovca funkcioniše bez ikakvih problema i zastoja u isporuci toplotne energije. Ekipe za hitne intervencije Toplovoda sve kvarove otklanjaju u rekordnom roku, bez prekida u isporuci toplotne energije. Toplovod isporučuje toplotnu energiju u skladu sa spoljnom temperaturom. O planiranim radovima na mreži obaveštavaćemo korisnike. Informacije ili prijave kvarova možete izvršiti pozivom na brojeve telefona: 011/872 84 82 ili 872 22 48.

Danas će bez vode od 9 do 15 časova ostati stanovnici naselja Barička reka i dela naselja Kolonija kod vrtića u Bariču.

Zbog snega kolovozi su mokri, na pojedinim putevima ima i raskvašenog snega, a AMSS apeluje na vozače da voze oprezno, poštuju ograničenja i postavljenu saobraćajnu signalizaciju i nikako ne kreću na put bez zimske opreme. AMSS upozorava vozače na moguće odrone na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure, a učestali su na deonicama Ibarske i Đerdapske magistrale.

Danas oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Maksimalna temperatura od 1 do 3 stepena.

Sutra oblačno, povremeno sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 0, najviša od 0 do 4 stepena.

Komunalne vesti
Društvo

Jasna Viktorović