24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
14.02.2018. 08:02
451

Saznajte najvažnije za sredu 14. februar 2018. godine.

Zbog snega koji pada komunalni sistem grada Beograda nalazi se u trećem stepenu angažovanja. Na ulicama je 65 kamiona Beograd puta, više od 20 multikar vozila i radnih mašina, potvrdio je gradonačelnik Siniša Mali.

Danas će bez vode od 9 do 15 časova ostati potrošači iz Ulice Milana Miloševića Selje u Mislođinu i dela Bariča kod fabrike ,,Prva iskra".

Bez struje će danas od 11 do 14 časova ostati stanovnici ulica Baričkih boraca, Bosanske, Bude Davidovića, Rada Tadića, Ustaničke, Jezerske, Obrenovačkog puta, naselja Duvanište i Kolonija u Bariču.

Žitelji naselja Osredak u Baljevcu struju danas neće imati od 8 do 16 sati.

Danas je od 11 do 15 časova u planu isključenje struje u Jugovića i Rankovića kraju u Drežavcu.

Teško bolesnom muškarcu iz Obrenovca hitno potrebni trombociti krvne grupe A+. Dobrovoljnim davaocima obezbeđen prevoz. Javiti se telefonom na broj 064/80-36-548.

Zbog obeležavanja Dana državnosti sve državne službe, javna preduzeća, banke, pošte, škole, vrtići neće raditi od sutra, 15. do ponedeljka, 19. februara.

Tokom državnog praznika, sutra i u petak, 16. februara u Domu zdravlja Obrenovac, od 8 do 18 časova dežuraće službe za zdravstvenu zaštitu dece i odraslih, polivalentno - patronažna, kućnog lečenja i laboratorija. Od 9 do 15 sati dežuraće služba stomatološke zdravstvene zaštite, a od 7 do 19 časova odeljenje za hemodijalizu. Služba za hitnu medicinsku pomoć radi neprekidno.

U Obrenovcu danas oblačno i hladno, sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren severni i severoistočni vetar. Maksimalna dnevna temperatura 3 stepena.

Sutra oblačno i hladno, sa jutarnjim mrazem i bez padavina. Vetar slab do umeren promenljivog pravca. Jutarnja temperatura minus 3, maksimalna dnevna 3 stepena.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić