24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
16.04.2018. 08:00
570

Saznajte najvažnije za ponedeljak 16. april 2018. godine.

Vodu danas od 9 do 15 časova neće imati potrošači iz Kolubarske, Omladinskih brigada u Bariču i delu Ulice Miloša Obrenovića kod pošte u Obrenovcu.

Danas je od 9 do 14 časova planirano isključenje struje u Ulici Vojvode Putnika u naselju Topolice i delu Ulice Kralja Aleksandra Prvog od kućnog broja 141 do 151 i broj 155.

Bez struje će danas od 9 do 17 časova ostati potrošači iz Vidanskog kraja u Grabovcu, Savske, Zorana Belića i Ulice Ace Simovića na Zabrežju.

Struju sutra od 9 do 14 časova neće imati stanovnici ulica Avalske, Bogdana Jakovljevića, Carice Milice, Dečanske, Fruškogorske, Gračaničke, Milosava Pavlovića, Milovana Glišića, Nemanjine, Šumarice i Vojvode Stepe u Obrenovcu.

Sutra je od 8 do 17 časova u planu isključenje struje u većem delu Grabovca, Savskoj, Grobljanskoj, Ace Simovića i Ulici Ivana Bogdanovića Vanjke na Zabrežju.

Stanovnici Crvenokovića kraja i naselja Gola bara na Ušću struju stra neće imati od 8 do 11 časova. Od 11 do 14 sati bez struje će sutra ostati korisnici iz Poljačkog kraja na Ušću.

U sredu, 18. aprila bez struje će od 8 do 12 časova ostati potrošači iz Pavlovića, Radojkovića, Todorovića, Gugoš kraja, naselja Parlozi, Draževački lug, kod Spomenika, kod Trafo stanice, kod doma u Draževcu.

Stanovnici Ravnogorske i Ulice Ace Simovića struju neće imati u sredu od 9 do 14 časova.

U sredu je od 8 do 17 sati u planu isključenje struje u naseljima Brdo, Muzička kolonija, Ševar, Vidanskom i Donjem kraju u Grabovcu, centru Zabrežja, putu za Baljevac, putu za Stepojevac, gornjem, donjem, sredenjem kraju, naselju Dumača, kod doma, kod groblja u Konaticama, većem delu Poljana.

U četvrtak, 19. aprila struju od 8 do 11 časova neće imati stanovnici Ulice Radovana Stublinčevića u Zvečkoj. Od 11 do 14 sati bez struje će ostati potrošači iz donjeg, Pavlovića kraja, ulica Božidara Marinkovića, Drage Vukovića Korčagina, Dragana Gradinca i naselja Zaseka u Zvečkoj.

U Obrenovcu danas oblačno i svežije, sa kišom. Jak jugoistočni vetar u postepenom slabljenju. Maksimalna dnevna temperatura 19 stepeni.

Sutra oblačno sa uslovima za povremenu kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura 13, maksimalna dnevna 21 stepen.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić