24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE

Marina Krstić Blažić
17.04.2018. 08:00
357

Saznajte najvažnije za utorak 17. april 2018. godine.

Struju danas od 9 do 14 časova neće imati stanovnici ulica Avalske, Bogdana Jakovljevića, Carice Milice, Dečanske, Fruškogorske, Gračaničke, Milosava Pavlovića, Milovana Glišića, Nemanjine, Šumarice i Vojvode Stepe u Obrenovcu.

Danas je od 8 do 17 časova u planu isključenje struje u većem delu Grabovca, Savskoj, Grobljanskoj, Ace Simovića i Ulici Ivana Bogdanovića Vanjke na Zabrežju.

Stanovnici Crvenokovića kraja i naselja Gola bara na Ušću struju neće imati danas od 8 do 11 časova. Od 11 do 14 sati bez struje će sutra ostati korisnici iz Poljačkog kraja na Ušću.

Sutra će bez struje od 8 do 12 časova ostati potrošači iz Pavlovića, Radojkovića, Todorovića, Gugoš kraja, naselja Parlozi, Draževački lug, kod Spomenika, kod Trafo stanice, kod doma u Draževcu.

Stanovnici Ravnogorske i Ulice Ace Simovića struju neće imati sutra od 9 do 14 časova.

Sutra je od 8 do 17 sati u planu isključenje struje u naseljima Brdo, Muzička kolonija, Ševar, Vidanskom i Donjem kraju u Grabovcu, centru Zabrežja, putu za Baljevac, putu za Stepojevac, gornjem, donjem, sredenjem kraju, naselju Dumača, kod doma, kod groblja u Konaticama, većem delu Poljana.

U četvrtak, 19. aprila struju od 8 do 11 časova neće imati stanovnici Ulice Radovana Stublinčevića u Zvečkoj. Od 11 do 14 sati bez struje će ostati potrošači iz donjeg, Pavlovića kraja, ulica Božidara Marinkovića, Drage Vukovića Korčagina, Dragana Gradinca i naselja Zaseka u Zvečkoj.

Rezultati merenja sa merne stanice u Obrenovcu pokazuju povećane koncentracije polena graba i breze. U narednom periodu, sa lepim vremenom, očekuje se povećanje koncentracije polena drveća. Osobama sa alergijskim reakcijama savetuje se redovno uzimanje propisane terapije.

U Obrenovcu danas oblačno i svežije. U drugom delu dana moguća je kiša. Vetar slab do umeren severoistočni. Maksimalna dnevna temperatura 19 stepeni.

Sutra oblačno, pre podne sa kišom i pljuskovima. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar umeren promenljivog pravca. Jutarnja temperatura 10, maksimalna dnevna 20 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić