24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
13.06.2018. 08:12
509

Saznajte najvažnije za sredu 13. jun 2018. godine.

Požar u jednom od pogona Vojnotehničkog instituta u Bariču, u kojem se proizvodi raketno gorivo, ugašen je vrlo brzo nakon njegovog izbijanja, noćas oko 22,30 časova. Povređenih nije bilo. Na licu mesta tokom noći dežurali su pripadnici vatrogasno spasilačke službe i vojske.

Vodu danas od 9 do 15 časova neće imati stanovnici Petnaeste i Ulice Solunskog fronta u Zvečkoj.

Ispiranje vodovodne mreže biće obavljeno i danas u naselju Kolonija u Bariču, od 9 do 18 časova. Moguća je pojava oslabljenog pritiska i zamućenja vode u instalacijama potrošača.

Danas će bez struje od 8 do 14 časova ostati potrošači iz Donjeg, Gornjeg, Srednjeg, Tomića, Pejića kraja, naselja kod škole, kod pruge i iza igrališta u Velikom polju, zaseoka Lug i naselja Stara pruga u Zvečkoj.

Iznošenje kućnog otpada JKP ,,Obrenovac" od 1. jula vršiće se po novom rasporedu. Obaveštenje o izmenama u odnosu na dosadašnji raspored građanima će biti dostavljeno uz račun za komunalne usluge za maj mesec.

Danas stiže osveženje. Oblaci su zahvatili sever i zapad zemlje, a do kraja dana i ostale krajeve. Lokalno su moguće vremenske nepogode, obilne padavine sa jakim vetrom i gradom.

U Obrenovcu danas promenljivo oblačno, nestabilno i svežije. U drugom delu dana očekuju se pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Maksimalna dnevna temperatura 30 stepeni.

Sutra umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura 18, maksimalna dnevna 26 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić