24 sata o Obrenovcu

INFO I DANAS SUNČANO I TOPLO

Marina Krstić Blažić
11.08.2018. 08:43
396

Saznajte najvažnije za subotu 11. avgust 2018. godine.

Rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2018. godinu, za poreske obveznike, ističe 14. avgusta. Blagovremenim izmirivanjem poreza obvaznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate.

U toku je akcija sistematske deratizacije na području GO Obrenovac. Svi građani kojima je potrebna veća količina sredstava za uništavanje glodara, mogu se javiti predsednicima i sekretarima svojih mesnih zajednica, saopšteno je u JP ZŽS.

Manifestacija ,,Međunarodni susreti" danas će biti otvorena svečanim defileom učesnika, koji će u 20,30 časova na centralnoj gradskoj sceni biti nastavljena koncertom folklornih ansambala iz Italije, Poljske, pevačke grupe ,,Đurđe" i narodnog orkestra COTK TENT.

Predstava ,,Čorba od kanarinca" u izvođenju ,,Malog amaterskog teatra" biće u okviru manifestacije ,,Obrenovačko leto" odigrana u sredu, 15. avgusta, na sceni u dvorištu biblioteke, od 20 časova.

,,Muzičko opersko teatarska organizacija Moto" nastupiće na sceni pod platanima, ispred Doma kulture u četvrtak, 16. avgusta, od 20 časova i predstaviće se koncertom filmske muzike.

Beogradsku bend ,,Džepovi" održaće koncert na letnjoj sceni SKC-a u petak, 17. avgusta, sa početkom u 20 sati.

Danas sunčano i veoma toplo. Vetar umeren, povremeno jak jugoistočni. Jutarnja temperatura 21, maksimalna dnevna 33 stepena.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić