24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
12.10.2018. 08:00
493

Saznajte najvažnije za petak 12. oktobar 2018. godine.

Vodu danas od 9 do 15 časova neće imati potrošači iz naselja Duboko u Bariču, Ševar u Grabovcu i Pajića kraja u Poljanama.

Danas struju od 8 do 11 časova neće imati stanovnici Bosanske, Radničke, Železničke, Ulice Bude Davidovića, Kojevića kraja, naselja Duvanište, Kolonija, Obrenovačkog puta u Bariču i većeg dela Mislođina.

Očitavanje vodomera do kraja dana biće obavljeno u Ulicama Vojvode Mišića, Vuka Karadžića, Ljube Nenadovića, naselja Rvati, Bariču, Zvečkoj i Velikom polju.

Danas i sutra trajaće radovi na sanaciji asfaltne podloge na delu saobraćajnice Obrenovac - Beograd, između Umke i Dubokog, tokom kojih se saobraćaj povremeno odvija jednom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila u oba smera.

Usvajanjem predloga zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Vlada je ukinula obavezu da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci. Ukidanjem ove obaveze vlada je izašla u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Istovremeno su pooštrene kazne za prekoračenje brzine van naseljenog mesta.

U Obrenovcu danas sunčano i toplo, sa temperaturom iznad proseka za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Maksimalna dnevna temperatura 24 stepena.

Sutra ujutru sveže i maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar umereno, povremeno jak jugoistočni. Jutarnja temperatura 13, maksimalna dnevna 25 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić