24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE

Marina Krstić Blažić
12.06.2019. 08:04
32

Saznajte najvažnije za sredu 12. jun 2019. godine.

Vodu danas od 9 do 15 časova neće imati potrošači iz dela Zabrežja kod fabrike vode, naselja Čubura u Jasenku, Mislođinske u Mislođinu i Ulice Janka Tešića u Bariču.

Struju danas od 8 do 14 časova neće imati korisnici iz dela Ibarskog puta, ulica Bratstva i Jedinstva, Dragoljuba Trišića Drage, Lazarevačke, Živkovića kraja, naselja kod škole, Osredak i Dubrave u Baljevcu.

U četvrtak, 14. juna od 8 do 14 časova planirano je isključenje struje u Đošića kraju, Mislođinskoj ulici, naseljima Brdo, Brkin potok, Obrenovačkom i putu za vodovod u Mislođinu, Zabranskom putu broj 2 i Ulici Miloša Obrenovića 191 u Obrenovcu.

U toku leta JKP „Toplovod“ planira da na 12 gradilišta izvodi radove na sanacijama, rekonstrukcijama i novim mrežama u vrednosti od preko 160.000.000 dinara. Sve radove Toplovod finansira iz realnih izvora finansiranja, znači sopstvenim sredstvima, bez ikakvih kreditnih zaduženja. Podjednaka pažnja biće posvećuna širenju mreže i sanacijama i rekonstrukcijama bez kojih nema pouzdanog sistema niti novih korisnika.
Informacije o radovima i dinamici mogu se zatražiti lično u Ulici Vojvode Mišića 241 od 7 do 14 časova ili pozivom na brojeve telefona: 011/872.84.82 ili 872.22.48, a kompletne trase za sva gradilišta mogu se detaljno pogledati na internet stranici: www.toplovodobrenovac.org.rs

Akcija suzbijanja komaraca uređajima sa zemlje večeras od 17,30 časova biće organizovana na područjima mesnih zajednica Veliko polje, Stubline, Ratari, Skela i Ušće. U četvrtak, 13. juna akcija će od 17,30 sati biti sprovedena u Piromanu, Broviću, Trstenici, Grabovcu, Drenu, Vukićevici, Orašcu i Ljubiniću.

Iako je prvobitno iz Zavoda za biocide najavljeno da u dogledno vreme neće biti organizovana akcija suzbijanja komaraca iz vazduha, zbog utvrđene ogromne brojnosti ovih insekata, a uprkos preporukama evropske unije, odlučeno je da se podigne privredna acijacija. Avioni će zaprašivati komarce iz vazduha duž priobalja reka i velikim zelenim površinama prestonice.

U Obrenovcu danas pretežno sunčano, toplo i sparno, uz popodnevni lokalni razvoj oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Maksimalna dnevna temperatura 32 stepena.

Sutra sunčano i još toplije, sa umerenim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura 22, maksimalna dnevna 35 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić