24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE I VODE I RADOVI NA PUTU

Marina Krstić Blažić
20.09.2019. 08:12
660

Saznajte najvažnije za petak 20. septembar.

Danas vodu od 9 do 15 časova neće imati potrošači iz Gornjeg kraja u Drenu, kružnog puta u Belom polju, Kolubarske ulice i Obrenovačkog druma u Bariču.

Stanovnici Ulice Svetozara Stanojevića Peka kod kućnog broja 5a u Piromanu u ponedeljak, 23. septembra struju neće imati od 9 do 14 časova.

U ponedeljak bi trebalo da počnu radovi na rekonstrukciji dela Ulice Cara Lazara, na ulasku u Obrenovac iz pravca Uba, u zoni Gasprom benzinske stanice. Radiće se na sanaciji oštećenog kolovoza, pa nadležni apeluju na vozače da, ukoliko je moguće, koriste alternativne pravce, jer može doći do stvaranja gužvi. Učesnicima u saobraćaju se savetuje da budu posebno oprezni i strpljivi.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji deonice puta od Velikih crljena do Stublina, koji se po fazama odvijaju radnim danima i subotom, od 8,30 do 17 časova, izmenjeno je kretanje vozila SP ,,Lasta". Danas linije Obrenovac - Poljane i Obrenovac - Stubline - Poljane, od stajališta Liso polje, saobraćaju alternativnim pravcem i na svoju trasu se vraćaju kod stajališta Brgule. Od ponjedeljka, 23. do 28. septembra autobusi će saobraćati skraćeno do stajališta Veprovica, a iz suprotnog smera produženo do Poljana. Od 30. septembra do 5. oktobra saobraćaj će se odvijati predloženim alternativnim pravcem.

Zbog radova na mostu preko Save, na deonici obilaznice oko Beograda, do 30. septembra važe izmene u saobraćaju, jer je zauzet deo kolovoza na mostu, u širini 4 metra i dužini 320 metara, u smeru ka petlji Orlovača. Saobraćajna traka je sužena na 2,75 metara u oba smera, a brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas, u smeru ka Surčinu i u smeru ka Orlovači.

JKP ,,TOPLOVOD’’ Obrenovac podseća korisnike da se grejne instalacije moraju održavati u ispravnom stanju i van grejne sezone odnosno da je zabranjeno priključenje i isključenje instalacija iz sistema daljinskog grejanja i smanjenje ili povećanje zagrevnih površina grejnih tela bez odobrenja JKP ,,Toplovod’’. Sve informacije možete dobiti na telefon Dispečerskog centra preduzeća 011/8728-482.

U Obrenovcu danas nakon hladnog jutra pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom dnevnom temperaturom oko 20 stepeni. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar.

Sutra jutro hladno. Tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 7, maksimalna dnevna 21 stepen.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić