24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE

Marina Krstić Blažić
09.10.2019. 08:06
610

Saznajte najvažnije za sredu 9. oktobar 2019. godine.

Struju sutra od 8,30 do 14 časova neće imati potrošači iz naselja Muzička kolonija u Grabovcu, Filipovića kraja, Zidarske, 14. oktobra i Ulice Vojvode Mišića od 2 do 24, od 1 do 9 i od 43đ do kućnog broja 43ž u Obrenovcu, Industrijske zone, naselja Gaj, Urovačke ulice i Šabačkog puta u Urovcima, Marinkovića sokaka, novog i naselja Zaseka, Ulica Braće Lazića, Drage Vukovića Korčagina, Ivana Egeduševića, Kozaračke, Muje Kalajdžića, Pete Kozaračke, Slobodana Čanića, Sedamnaeste, Osamnaeste, Dvadesete, Dvadeset druge, Dvadeset treće, Dvadeset sedme, Dvadeset osme, Dvadeset Devete, Tridesete, Trideset prve, Trideset druge, Trideset sedme, Trideset osme u Zvečkoj.

Zbog građevinskih radova na izgradnji krila ,,D" Doma zdravlja Obrenovac privremeno je zatvoren prilaz sa platoa. Na glavnom ulazu prilaz pacijenata do objekata i službi Doma zdravlja obezbeđeni su i obeleženi novim pravcima za ulaz i to: za hitnu službu sa parkirališta iz pravca Ulice Vuka Karadžića. Za stomatološku službu, fizikalnu medicinu, apoteku i upravu, kroz školski dispanzer i centralni hol, iz pravca Ulice Vuka Karadžića. Za opštu, epidemiološku, specijalističke službe, ginekologiju i kućno lečenje ulaz je iz Ulice Vojvode Mišića, dok prilazi do ostalih službi nisu menjani.

Sezona kupanja u banjskom kompleksu, popularnoj ,,Cevki" iza hotela, završava se u utorak, 15. oktobra, potvrđeno je u JKP ,,Obrenovac".

U Obrenovcu nakon hladnog jutra tokom dana pretežno sunčano i toplije, sa maksimalnom dnevnom temperaturom oko 23 stepena. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar.

Sutra prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Temperatura u padu. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura 7, maksimalna dnevna 23 stepena.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić