24 sata o Obrenovcu

DEO SRPSKE BANDE NA MALTI I OBRENOVČANKA - "TIPOVALA" PARTNERA

Daliborka Delibašić
26.11.2022. 09:56
26

Srpski državljani Viktor M. (39) i Vladimir P. (26), kao i Milica K. (29), koja je rodom iz Obrenovca, ali ima državljanstvo Francuske, uhapšeni su i određen im je pritvor zbog oružane pljačke državljanina Holandije na Malti.

Kako prenose lokalni mediji, oružana pljačka dogodila se u jednoj kući, u koju je, kako navode, upao Viktor M., i uz pretnju pištoljem vezao Holanđanina (42) i njegovu partnerku Milicu K.

Dok ih je držao na nišanu, kako je potvrdila policija, naterao ih je da mu predaju sav novac i dragocenosti. Međutim, tokom napada, kako prenose mediji s Malte, nožem je naneo teške telesne povrede oštećenom muškarcu.

Prekjuče je usledio filmski obrt pošto je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske, odnosno Milici K., za koju se sumnja da je tipovala svog partnera. Inače, tokom pljačke, iz koje su lopovi odneli plen od oko 2.300 evra, i ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

Osim za učešće u pljački svog partnera, Milica K. se sumnjiči i za lažnu prijavu policiji, kao i za skrivanje dokaza.

Njen saučesnik Viktor M., kom je najverovatnije prethodno dala instrukcije o tome kako da uđe u stan u kome živi sa verenikom, ali i gde da traži dragocenosti, uhapšen je ubrzo posle pljačke.

Viktoru M., Vladimiru P. i Milici K., kako navode mediji sa Malte, određen je pritvor i svi su negirali krivicu.

Hronika

Daliborka Delibašić