24 sata o Obrenovcu

INFO MALA MOŠTANICA BEZ STRUJE

Marina Krstić Blažić
09.03.2017.
109

Najvažnije informacije - četvrtak 09.03.2017.

Danas će bez struje od 9 do 14 časova ostati stanovnici Filipovića, Drenjanskog, Potočkog kraja, naselja Dolovi, Barička reka, Preki lug, ulica Šumadijske, Moštaničke, Osmog marta, Palih boraca, Ravaničke i Slobodana Penezića u Maloj Moštanici.

Potrošači iz Baričke reke, Novog naselja, Baričkog brda, ulica Ace Spasića, Beogradske, Brđanske, Šeste vojvođanske brigade, Vinogradske, Vuka Karadžića, puta za Duboko i Spasića kraja u Bariču, struju neće imati sutra od 9 do 14 časova.
Stanovnici ulice Bratstva i jedinstva u Vraniću bez struje će ostati sutra od 9 do 15 sati.

Centar za razvoj i brigu o građanima, uz finansijsku podršku Sekretarijata za saobraćaj, organizovaće seriju predavanja ,,Bezbedan motociklista", namenjenih mladima od 16 do 19 godina. Program je namenjen učenicima 37 srednjih škola sa teritorije šest gradskih opština: Obrenovac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Rakovica i Lazarevac.

Pred početak sezone prolećnih radova nadležni upozoravaju da je paljenje ostataka na njivama kažnjivo zakonom. Prekršajne kazne za fizička lica koja pale travu i biljne ostatke na njivama je oko 10 hiljada dinara, a za pravna lica od 300 hiljada do milion dinara.

Sutra će početi isplata prvog dela februarskih penzija, uplatom na tekuće račune. Isplata na šalterima pošta i dostavom na kućne adrese počeće u ponedeljak, 13. marta.

U Obrenovcu danas promenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i malo toplije. Najviša dnevna temperatura 14 stepeni. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar.
Sutra oblačno i svežije, sa kišom povremeno. Duvaće umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura 6, maksimalna dnevna 9 stepeni.

Komunalne vesti

Marina Krstić Blažić