24 sata o Obrenovcu

ZVANIČNO SAOPŠTENJE KOMPANIJE MEI TA EUROPE

Jelena Ajdarić
18.10.2023. 19:04
3586

U redakciju RTV Mag stiglo je zvanično saopštenje iz kompanije Mei Ta, koje prenosimo u celosti.

U fabrici Mei Ta Europe noćas, 18.10.2023. godine, oko 2 časa posle ponoći dogodio se akcident u proizvodnom pogonu, usled kojeg je naš kolega star 43 godine nastradao, a kolega star 22 godine zadobio povrede i pružena mu je urgentna medicinska pomoć.

Na lice mesta je u najkraćem roku stigla medicinska ekipa i ukazana je momentalna pomoć.

Grupacija Mei Ta Europe bavi se proizvodnjom delova za auto industriju i ima svoje pogone u više zemalja, a u Srbiji zapošljava oko 3.000 zaposlenih.

Sistem rada i tehnologija koja se koristi u celom svetu unutar grupacije je isti, a ovakav akcident se do sada nije desio u drugim zemljama.

Na rasvetljavanju ovog slučaja su uključene sve nadležne institucije, a kompanija će učiniti sve da se okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio detaljno ispitaju kako se ovako nešto ne bi ponovilo.

Izražavamo najdublje saučešće porodici preminulog kolege i nadu za potpun oporavak kolege koji je trenutno hospitalizovan i pod medicinskim nadzorom, navodi se u saopštenju kompanije Mei Ta.

Društvo

Jelena Ajdarić

Kategorije

IZDAVAČ: Preduzeće za informisanje i marketing “Studio Mag” doo, Trgovačka 71, 11500 Obrenovac

SAJT: rtvmag.co.rs

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK: Miroslav Paunović

Izvršavanje obaveza koje ima Preduzeće za informisanje i marketing “Studio Mag” po odredbama Zakona o elektronskim medijima i podzakonskim aktima donetim u skladu sa tim Zakonom, kao i Zakona o javnom informisanju i medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.

REGISTRACIONI BROJ MEDIJA: IN000477

Ovaj projekat je sufinansiran od strane GO Obrenovac