24 sata o Obrenovcu

INFO PLANIRANA ISKLJUČENJA STRUJE

Jasna Viktorović
28.11.2023. 07:41
681

Saznajte najvažnije za utorak, 28. novembar.

Danas je od 9 do 14 časova predviđeno isključenje struje u Donjem, Gornjem, Srednjem, Pejića kraju i centru Velikog Polja, naseljima Lug i Stara pruga u Zvečkoj.

Bez struje će danas od 9 do 10,30 časova ostati veći deo Bariča.

U sredu, 29. novembra struju od 9 do 14 časova neće imati Gornji kraj u Poljanama.

Stanovnici puta za Leliće, Gornjeg kraja i centra Ušća bez struje će u sredu ostati od 10,30 do 12,30 časova.

Počela je zamena starih brojila novim, pametnim brojilima za električnu energiju u domaćinstvima i privredi na područjima Beograda i Novog Sada. Za ovu fazu je obezbeđeno 110 miliona evra iz donacije EU, a EPS navodi da korisnici odnosno građani neće imati nikakvih troškova po pitanju zamene, jer je instalacija za njih besplatna. Nova brojila daju nove mogućnosti za korisnike, pa tako pored daljinskog očitavanja, koje smanjuje troškove distribucijama, omogućavaju i uvođenje dinamične tarife što će potrošače očekivati u nekoj daljoj budućnosti.

Nepovolјna biometeorološka situacija za hronično obolele i osetlјive osobe. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima. Reumatski bolovi, glavobolјa i razdražlјivost su očekivani kao meteoropatske reakcije.

Komunalne vesti
Društvo

Jasna Viktorović

Kategorije

IZDAVAČ: Preduzeće za informisanje i marketing “Studio Mag” doo, Trgovačka 71, 11500 Obrenovac

SAJT: rtvmag.co.rs

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK: Miroslav Paunović

Izvršavanje obaveza koje ima Preduzeće za informisanje i marketing “Studio Mag” po odredbama Zakona o elektronskim medijima i podzakonskim aktima donetim u skladu sa tim Zakonom, kao i Zakona o javnom informisanju i medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.

REGISTRACIONI BROJ MEDIJA: IN000477

Ovaj projekat je sufinansiran od strane GO Obrenovac